« Haberler | Windows XP zamanının en iyi 20 PC oyunu » | Metal Gear Solid Movie' den son haberler » | Command & Conquer 3: Tiberium Wars videosu ve son ırk » | 3 yeni oyun yaması » | Universe at War: Earth Assault'ın ilk ekran görünt... » | NBA Street Homecourt demosu » | Electronic Arts'dan son haberler » | Windows Live Messenger 8.1 kullanıma sunuldu » | Godzilla Unleashed duyuruldu » | CrySis'in çoklu oyuncu betası yakında »

Yeni oyunlardan ekran görüntüleri

Crysis

CryTek'in geliştirdiği FPS oyunu CrySis'in yeni ekran görüntüleri yayımlandı. 2007'nin 2. çeyreğinde çıkması planlanan oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

Warhammer Online: Age of Reckoning

Electronic Arts tarafından yapımı süren Warhammer evreninde geçen MMORPG oyunu Warhammer Online: Age of Reckoning'in yeni ekran görüntüleri yayımlandı. 2007'nin son çeyreğinde piyasaya sürülecek oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

SpellForce 2: Dragon Storm

JoWooD, RTS/RPG oyunu SpellForce 2'nin genişleme paketi SpellForce 2: Dragon Storm'un yeni ekran görüntülerini yayımladı. 16 Şubat 2007'de piyasaya sürülecek oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Ubisoft, taktik FPS oyunu GRAW 2'nin yeni ekran görüntülerini yayımladı. İlk oyuna göre her anlamda gelişmiş olacak oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Oyun 9 Mart 2007'de PC ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek.

The Witcher

CD Projekt Red firmasının yapımcılığını yürüttüğü The Witcher'in yeni ekran görüntüleri yayımlandı. Çıkış tarihi 28 Eylül 2007 olarak açıklanan oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

The Settlers II: The Next Generation - The Vikings

Ubisoft, The Settlers II: The Next Generation'ın genişleme paketi The Vikings'in yeni ekran görüntülerini yayımladı. Oyuna Viking ırkını ve 12 bölüm içeren yeni bir senaryo ekleyecek oyunun Almanya'da Şubat 2007'de çıkması bekleniyor ama diğer ülkelerde ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Oyundan yayımlanan ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

Hellgate: London

Eski Blizzard çalışanlarının kurduğu Flagship Studios tarafından yapılmakta olan RPG oyunu Hellgate: London'ın yeni ekran görüntüleri yayımlandı. Şimdiden 2007'nin en iyi RPG'si olmaya aday oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

GSC Game World, FPS oyunu S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl'in yeni ekran görüntülerini yayımladı. 23 Mart 2007 tarihinde piyasaya çıkacak oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

Supreme Commander

Gas Powered Games'in yapımcılığını yürüttüğü RTS oyunu Supreme Commander'ın yeni ekran görüntüleri yayımladı. Total Annihilation'ın devamı niteliğinde olan ve demosu bugün yayımlanacak oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Oyun 16 Şubat 2007'de piyasaya sürülecek.

Medal of Honor: Vanguard

Electronic Arts, 2. Dünya Savaşı konulu FPS oyunu Medal of Honor: Vanguard'ın ekran görüntülerini yayımladı. PS2 ve Wii konsollarına çıkacak oyunun yayımlanan ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Oyun 30 Mart 2007'de piyasaya çıkacak.